Jeugd: 1. Jonas Carlier   2. Noah Put   3. Seppe Verlinden
Volwassenen: 1. Robin Vandermeulen   2. Johan Vandermeulen   3. Dirk Vanderhoydonck

Competitie 2018-2019

Miniemen spelen kampioen dit jaar: PROFICIAT.

De sterkhouders van dit jaar waren ook de laatste wedstrijd aanwezig in Sint-Truiden, van links naar rechts: Wannes Vanden Elschen, Jonas Carlier en Seppe Verlinden.

Jurgen Heylen haalt brons in het Belgisch Kampioenschap G tafeltennis: PROFICIAT.
Vorige zondag kaapte Jurgen wederom een medaille weg op het BK- G-tafeltennis in de B-reeks. In een poule van 4 werd hij knap 3e.
De eerste wedstrijd speelde Jurgen goed mee tegen Guillaume Judicq maar verloor telkens nipt elke set. Tegen de latere winnaar Julien Lemaire (B0) speelde hij ook verdienstelijk, doch werd het 0-3.
De laatste match tegen Michel Lambert verliep zeer spannend, Jurgen knokte zich terug na een achterstand en won uiteindelijk met 3-2. Brons was binnen !!!
Verder werd Jurgen uitgeschakeld in de 2de ronde van het dubbelspel en in de open reeks, telkens door Laurens De Vos. Deze knaap is echter al 2 maal europees kampioen geworden en won ook al goud op de paralympics.
Wederom mooie resultaten van onze teamgenoot !!