Lid worden?

Wil je tafeltennis beleven zoals het zou moeten kunnen, namelijk op elk gewenst niveau met elk gewenst doel zoals in onze clubvisie beschreven? Ben je tussen 6 en 99 jaar oud? Wil je geleide training of liever wat vrij spelen? Neem je graag deel aan competitie of tornooien of toch liever niet en speel je enkel voor je plezier?

Bij TTC Aarschot kan dit allemaal!

Voor al onze leden, jong en oud, moet tafeltennis een leuke hobby kunnen zijn. Wij voorzien ruime trainingsmogelijkheden zodat iedereen kan aansluiten en bepalen hoeveel tijd en inzet zij/hij aan onze sport wenst te spenderen:

 • Jeugdinitiatie en geleide trainingen : donderdag van 19u00 tot 20u30 en zondag van 10u00 – 12u00
 • vrije trainingen donderdag van 20u30 tot 22u00 en zondag van 10u00 tot 12u00
 • competitiewedstrijden op vrijdagavond vanaf 20u30 en zaterdagnamiddag 14u en zaterdagavond vanaf 19u

Je mag steeds enkele keren komen “proeven” van het spelletje zodat je tijd hebt om te beslissen of je je wilt aansluiten of niet. Een eigen palet is dan nog niet nodig, testpaletjes van goede kwaliteit hebben we genoeg. Na deze proefperiode moet je je echter wel aansluiten om te kunnen sporten als een verzekerd lid bij TTC Aarschot en de Vlaamse Tafeltennis Liga. De aanschaf van een eigen palet wordt dan wel vereist. Onze trainers staan ter beschikking om spelers te adviseren bij de aankoop van een geschikt houtje of rubbers. Wij kunnen via onze club voor onze spelers een mooie korting verkrijgen bij enkele van de betere tafeltenniswinkels. Het staat iedereen echter vrij zijn materiaal te kopen waar hij/zij dit wenst. De prijzen voor het lidmaatschap bij de club zijn:

 • jeugd (-19j )betalen € 95
 • volwassenen betalen € 110
 • gedifferentieerd lidgeld : een tweede speler binnen hetzelfde gezin betaald slechts 70 euro :
 • bvb 1 volwassene + 1 jeugd is €110 + €70
 • bvb 2 volwassenen binnen zelfde gezin is €110 + € 70
 • bvb 2 jeugdspelers binnen zelfde gezin is €95 + €70
 • bvb 1 volwassene + 2 jeugd is €110+€70+€70
 • rekeningnummer: BE54 0010 8602 1797

Bij deze het inschrijvingsformulier: VTTL eerste aansluitingsformulier 2019-2020

Door je in te schrijven ben je dus verzekerd, mag je aan de trainingen een heel jaar meedoen en kan je bij ons indien gewenst ook competitie spelen. Dit kan op verschillende niveaus in de provinciale, recreatieve of jeugdreeksen. Provinciale reeksen spelen op vrijdagavond of zaterdagavond hun thuismatchen, jeugdmatchen worden op zaterdagmiddag beslecht en de wedstrijden van de recreanten gaan door op een avond in de week. Tevens kan er door deze aansluiting ook deelgenomen worden aan tornooien en provinciale, vlaamse, nationale criteria en kampioenschappen. Let wel, bij vele tornooien moet er nog een beperkte som inschrijvingsgeld betaald worden (dikwijls in de grootteorde van 5 euro).

Al dit leuks gaat door in de sportzaal van het Sancta Maria Instituut, Albertlaan 16-18, 3200 Aarschot.

Onze sponsors