Zomerstage 29-31 augustus 2022

 2 sep 2022 

Ze waren met 10 op de afspraak op maandag, dinsdag woensdag namiddag : Bram, Daan, Siebe, Kobe, Victor, Matthias, Seppe, Wannes, Milan en Nisse waren vastbesloten om veel bij te leren onder het toezichtende oog van onze trainers Jan, Jos, Bert en Johan.

Uiteraard veel ping pongen , tegen mekaar, maar ook tegen onze pas aangeschafte pingpongrobot ( we moeten hem eigenlijk nog een naam geven .... dus hierbij een oproep aan onze jeugd om een passende naam te vinden voor onze robopong. )

De training startte elke namiddag met een opwarming ( niet iedereen was hier even enthousiast over, want het was zo al warm ... )

We trainden stevig door voor ongeveer een uurtje

Dan volgde een pauze.

Na de pauze gingen de allerjongsten een aantal andere behendigheidsspelletjes uitproberen , terwijl onze 'anciens' verder gingen met tafeltennis. Er kwam elke dag wel een ludieke competitie bij kijken, om de geesten scherp te houden.


woensdagnamiddag brachten enkelen ook een vriendje mee om eens van de sport te laten proeven en misschien komt hier nog wel een extra spelertje van terug. We hadden ook een ijsje voorzien voor alle dapperen, want het was toch nog behoorlijk warm in one sportzaal.

We beeindigen de stage met een medaille voor elke deelnemer en een groepsfoto ( zie bovenaan).

Alvast een leuke en succesvolle zomerstage met heel veel jeugdig enthousiasme van zowel spelers als trainers.