Week 16 : B, D en beide jeugdploegen pakken winst

18 feb. 2024

Week 16

De thuiswedstrijden van week 16 leverden onze club wel enkele mooie overwinningen op. Op vrijdagavond won de B nipt met 9-7 van Lipalet E. Kobe was weer outstanding met 4x winst, ook Tom speelde sterk met 3 zeges en Jan en Nancy wonnen er elk. Met deze zege en winst 2 weken terug in de vooruitgeschoven match van week 17, is de B nu reeds mathematisch zeker van het behoud. Onze C moest tegen de sterke koploper uit Rijkel-Borgloon en verloor met 2-14. Jos en Mark konden de eer redden. Wannes speelde heel sterk voor een eerste keer in 3de en pakte ei zo na een D0. Bert kon ook geen winst pakken. Op zaternamiddag was het weer gezellig druk met 2 jeugdploegen en onze E thuis. Onze jeugd A pakte Hoeselt B in met 9-1. Daan en Kobe wonnen alles, Louis speelde heel sterk en won er 2. Ze blijven ongeslagen leider.

Onze jeugd B won heel mooi tegen Schulen met 6-4. Sil blonk uit met 3 zeges. Lucas en Sebastiaan pakten elk 1x winst. De dubbel moest de beslissing brengen en Sil en Lukas wonnen in de 5de set met 11-9, een echte thriller.

De E ploeg speelde tegen een sterk Rijkel-Borgloon B.

Frank stuntte door 3 zeges, waarvan 2 tegen D6 spelers . Sandra en Jonas wonnen elk eentje. Onze miniem Hannes speelde heel goed en had bijna de zege beet in zijn 4de match, maar verloor nipt met 11-9 in de 5de set. Toch een mooi 5-11 resultaat.

Op zaterdagavond speelden A en D . De D won overtuigend met 12-4 van Lipalet G en is nu ook mathematisch zeker van behoud. Bert won er 4, Rens en Xuan elk 3 en Nisse 2. Onze A tenslotte speelde tegen titelkandidaat Hoeselt D. Na de 8-8 van de heenronde speelde Hoeselt met een heel andere en veel sterkere opstelling : 4x C2. Vooral de jeugdige Olivier en speelster Wendy (ex A in Nederland) maakten indruk. Enkel Dirk kon de eer redden. Johan, Alex en Rudy speelden wel sterk, maar werden toch te licht bevonden , met een zware 1-15 als resultaat. De A heeft nog 1 zege nodig om het behoud te verzekeren, da’s de opdracht voor volgende week

Je moet ingelogd zijn als lid van deze club om zelf reacties te kunnen plaatsen