Sterke start competitie! Al onze ploegen pakken punten !

17 sep. 2023

We hebben met onze club straffe resultaten geboekt in het eerste competitie weekend van het nieuwe seizoen !

Onze D-ploeg zette de toon op vrijdagavond : Jos, Bert, Xuan en Wannes behaalden een perfekt rapport met een 0-16 uitzege in Leopoldsburg. Jos was zo vriendelijk om de thuisspelers toch 1 setje te gunnen.

Op zaterdagmiddag zette onze jeugd -12 de perfekte score verder met een 0-10 uitzege in Bilzen. Knap van Daan , Kobe en Sil !

Het moet wel gezegd, met zo een girl power spionkop die mee is gaan supporteren, gaat het wel wat makkelijker …

Volgende straf resultaat op zaternamiddag kwam van onze E : onverwacht gepromoveerd naar 4de prov en al tijdens de eerste match een gelijkspel meebrengen van Hoeselt was meer dan we konden hopen ! Heel sterk van Matthias en Nisse met 3 zeges en Victor en Jonas deden er elk eentje bij tot aan de 8-8 en dit tegen 3x E4 en E6 !

Op zaterdagavond trokken A, B en C samen naar Paal ( zie groepsfoto ). De A haalde een collectieve zege met liefst 13-3 : Dirk pakte er 4 en Jan, Alex en Johan elk 3. Zowel de B als de C deelden de punten, dus 2x 8-8 , maar wel tegen sterke tegenstrevers ( B had C6 en 3x D2 tegen, C had 2x D2 en 2x D4 tegen ). In de B waren Rudy en Kobe met 3 zeges de uitblinkers en Jan speelde sterk met 2 zeges. Tom zijn vizier stond nog niet scherp. In de C een zelfde verdeling : Nancy en Bert sterk met 3 zeges, Conny won er 2 en ook Alain moet nog wat scherp stellen.

Hopelijk mag ik dit seizoen nog meermaals met deze titel uitpakken : al onze ploegen pakken punten !

Je moet ingelogd zijn als lid van deze club om zelf reacties te kunnen plaatsen