competitie week 11 vervroegd

 7 nov 2022 

Dit weekend speelden we vervroegd de laatste wedstrijden van de heenronde ( week 11 ). Onze B, D en E-ploeg wonnen en de A stuntten ei zo na tegen de ongeslagen leider in hun reeks.

Op vrijdag speelden B en D. De C-ploeg was vrij, dus kon de D extra sterk opgesteld worden tegen hekkensluiter Lipalet I (4 E6). Niet dat die versterking echt nodig bleek want Jos , Seppe, Rens en Milan blikten hun tegenstrevers in met 16-0. Ook onze B kwam sterk uit de hoek tegen Paal E ( D2, D4, D6, E4). Het werd een knappe 10-6 , met Jan en Kobe elk 3 zeges en Bert en Tom elk 2.

Op zaterdagnamiddag speelden onze allerjongsten thuis tegen weer een ploegje van Hoeselt. Daan won er 2, Niels pakte zijn eerste competitiezege en ook Bram pikte een setje mee in zijn debuut in de competitie - goe bezig mannen !

Zaterdagavond en nog 2 wedstrijden te gaan. De leidersplaats van de E boezemt vrees in, want Paal F kwam maar met 3. Binnen de 2 uur stuurden Bert, Wannes, Nisse en Jonas de Palen (of is het nu Palenaren of Palenezen ? ) met 15-1 terug naar huis. Onze E-ploeg los op kop !

De A maakte er een veel langere avond van. Tegen de sterke en ongeslagen leider uit Lipalet ( C0, C2, C4, C4 ) duurde het tot de allerlaatste set na 11u eer de beslissing viel : Dirk had er al 3 gewonnen en kwam 2-1 voor tegen de sterke C0 Kurt Eerdekens, maar ging toch nog onderuit met 8-11 in de 5de set. Jan pakte 2 zeges en Johan en Alex elk 1, dus nipt 7-9 verlies. Eigenlijk hadden de onzen wel een gelijkspel verdient, want 4 van de 5 gespeelde belles gingen verloren.