competitie week 7 : alleen A en B pakken volle buit

 14 nov 2022 

Week 7 was een week met uitwedstrijden en bracht 1 gelijkspel en 2 zeges terug naar de club. Op vrijdagavond speelde enkel de D uit in Houthalen B. Onze jongens knokten hard maar bleven steken op 5 zeges : Seppe en Milan elk 2, Rens 1 en voor Jurgen was de tegenstand te sterk.

Zaterdagnamiddag trok onze jeugdploeg naar Herkenrode. Het werd superspannend . Met Victor 3 zeges en Daan 2, moest het dubbelspel de beslissing brengen. Victor en Daan kregen hun kansen maar verloren uiteindelijk heel nipt met 12-10 in de 5de set. Jammer , maar toch sterk gespeeld. Ook Bram deed zijn uiterste best maar de tegenstand was sterk : eindstand 5-5 .

"s Avonds was er de dubbele streekderby in Westerlo, waar onze A en E ploeg aantraden. Heel sterke collectieve overwinning van de A : Dirk, Jan, Alex en Johan wonnen er elk 3 en lieten een vertwijfelde thuisploeg achter ( die staan nu voorlaatste in de stand ...) . Onze E trad in een andere opstelling aan en met Westerlo C spelende met E4, E6, NG, NG zag het er goed uit voor Nicole, Wannes, Jonas en Matthias. Bleek achteraf wel dat die E6 Geert De Roover was, een gewezen C-speler die na vele jaren pauze terug zijn eerste match speelde en 4 keer zegevierde , al maakte Matthias hem het wel heel moeilijk. Nicole 2 en Wannes, Jonas en Matthias elk 1 overwinning en zo liep onze E dus een eerste nederlaag van het seizoen op. Ze blijven nog wel op de eerste plaats staan, maar de concurrentie nadert . De B trok naar Lipalet D en pakte daar een mooie 6-10 winst. Rudy, Bert en Tom waren elk goed voor 3 zeges en Jan won er 1 tegen toch sterke spelers ( D2, D2, D4 en een hele sterke E0 ). Onze C tenslotte moest naar titelkandidaat Hoeselt E en kreeg D0, D0, D0 en een 'valse' E2 voorgeschoteld. Enkel Alain en Nancy konden 1 zege pakken, Conny en Jos kwamen net iets te kort.