Aanpassing organisatie trainingen vanaf donderdag 28 september

 21 sep 2023 

Beste clubleden,

 

Bij de aanvang van ons nieuw sportseizoen zijn we als club heel blij met het groot aantal nieuwe (jeugd)spelers.  Dit biedt ons mooie perspectieven voor de toekomst !

Het wordt zo wel heel druk op onze donderdag en zondag trainingen.  Om de kwaliteit van zowel onze initiatielessen als de geleide training voor gevorderden op peil te houden, gaan we enkele praktische wijzingen invoeren.  We gaan onze jeugdspelertjes voor de initiatielessen verdelen in 2 groepen op zowel donderdag als zondag.

 

Op donderdag zullen we als volgt de training organiseren :

Initiatie groep 1 van 18u30 tot 19u30

Initiatie groep 2 van 19u30 tot 20u30

Geleide training voor gevorderde spelers van 19u30 tot 21u  : deze training is prioritair voorbehouden voor onze vaste/regelmatige competitiespelers

Vrije training van 21u tot 22u30

 

Op zondag worden de trainingen als volgt georganiseerd

Initiatie groep A : van 10u tot 11u

Initiatie groep B : van 11u tot 12u

Tussen 10 en 12u worden 3 tot max 4 tafels voorzien voor vrije training naast de initiatielessen.

 

De voorlopige indeling van de initiatie groepen wordt per e-mail verstuurd – als de indeling voor jullie praktische problemen zou opleveren, geef dan een seintje aan Jos of Johan en we zoeken dan samen een oplossing. Als je enkel op donderdag of zondag naar de initiatie kan komen, geef dit aub ook door.

 

Om alles vlot te laten verlopen, vragen we van jullie een inspanning om stipt op tijd aanwezig te zijn voor de aanvang van de trainingssessies.

Alvast dankjewel aan alle leden om deze nieuwe regeling te volgen en zo iedereen voldoende trainingsmogelijkheden te bieden

 

Met sportieve groeten

Jos en Johan in naam van het bestuur van Tafeltennisclub Aarschot